SiS design
Home > Partners

Partners van SiS

Samenwerken versterkt elkaar

SiS design kan alle communicatie verzorgen voor uw bedrijf richting uw klanten, potentiële klanten, uw doelgroep of -de rest van de wereld-. Hiervoor hebben wij alle aspecten en benodigdheden tot onze beschikking doordat wij met diverse partners samenwerken. Wij werken al geruime tijd samen met diverse partners om u de beste kwaliteit te leveren voor elk gewenst budget.

Hieronder een aantal partners van SiS design waar wij regelmatig mee samenwerken:

Huisaanhuis.nu

Per oktober 2012 mogen wij onszelf rekenen tot partners van Huisaanhuis.nu BV.

Wij bieden persoonlijke ondersteuning en advies aan onze klanten en bieden een zeer gemakkelijke manier aan om advertenties te plaatsen in meer dan 750 huis-aan-huis kranten van Nederland. Wij onderscheiden ons door service en gemak en de advertentie opmaak is ten alle tijden GRATIS. Daarbij zijn wij continu bezig alle diensten en de service van Huisaanhuis.nu continu te verbeteren om onze adverterteerder beter van dienst te zijn.

Door onze diensten van Huisaanhuis.nu wordt het voor iedereen - van consument tot ZZP-er, van MKB tot groot concern – zeer eenvoudig om een advertentie te plaatsen in verschillende huis-aan-huiskranten die in ons systeem staan. Of het nu gaat om een vacature, een huis die te koop of huur staat of om de promotie van een bedrijf.

We zijn erg blij dat we onszelf tot partner van Huisaanhuis.nu mogen rekenen, omdat het in het verlengde van de dienstverlening van SiS design ligt en we onze klanten hierdoor veel meer kunnen bieden. Daarbij maakt het onze werkzaamheden erg divers en vinden we het erg prettig dat we zoveel particulieren en bedrijven kunnen helpen bij het plaatsen van een advertentie. Maar dit niet alleen.Zo adviseren we onze klanten en houden we ze regelmatig op de hoogte door middel van nieuwsbrieven, werken we telkens aan een beter werkende website, posten we de advertenties op Twitter, lossen we diverse klachten op en onderhouden we het contact met de uitgevers.

www.huisaanhuis.nu
Big men Lab: State of the art webdevelopment

Big men Lab is een state of the art web development bureau. Opgericht in november 2001 door de twee talenten Erik Holdorp en Ronald Dragstra, met als doel te laten zien dat no-nonsense development wel degelijk mogelijk is in het wereld wijde web. De combinatie van deze twee jonge professionals, die hun tijd ver vooruit waren, resulteerde in diverse succesvolle projecten. De sterke punten van Big men Lab werden al snel duidelijk:

  • Snelheid en doelgerichtheid
  • Totaaloplossing bieden
  • Duidelijkheid in afspraken
  • 'Hands-on' approach
  • Nazorg en service
  • Plezier in ons werk

Al sinds de oprichting van SiS design werken we samen met Big men Lab. De samenwerking met Big men Lab verloopt erg prettig, omdat we precies weten wat we aan elkaar hebben en elkaars diensten erg goed aanvullen. Hierdoor kunnen we onze klanten een totaalpakket aanbieden voor het ontwikkelen van een website, hierbij bieden wij het design en Big men Lab de techniek. Ook voor de meest ingewikkelde websites kunnen we bij de heren terecht. Daardoor kunnen we alles aanbieden op het gebied van zowel web design als development aan onze klanten. We hebben al diverse projecten in samenwerking met Big men Lab met succes afgerond! Enkele voorbeelden zijn de website van Cacheerbedrijf de Jong, Alexandra’s Zoet en  Er zullen nog vele projecten volgen.

www.bigmenlab.com
Exposure Company

Exposure Company is onze partner als het gaat om alle exposure richting onze klanten, potentiële klanten en de rest van de wereld. Al sinds ruime tijd werken wij samen met Exposure Company om onze klanten te voorzien van print- en drukwerk. Of het nu gaat om een enkele banner, een spandoek in frame, posters en flyers, een complete marketingcampagne of het zakelijke drukwerk voor uw bedrijf. Desgewenst inclusief montage. Wij werken graag met ze samen om tot diverse drukwerk oplossingen te komen en onze klanten het beste drukwerk te bieden, wat een goede prijs/kwaliteit heeft.

www.exposurecompany.nl
Norm Systems

Norm Systems is al jarenlang onze betrouwbare partner als het gaat om het verzorgen van beurswanden, beursstands en banners voor onze klanten. Ze hebben ruime (39!) jaar ervaring, een zeer breed assortiment, zijn altijd bereikbaar en bieden prima service. Hierbij leveren wij het ontwerp aan en zorgen de mannen van Norm Systems voor een professionele beursstand. We hebben gezamenlijk al een aantal mooie projecten afgerond onder andere voor de Rabobank, Stint, Calculus We zijn ervan overtuigd nog diverse projecten gezamenlijk op te pakken en tot een goed einde te brengen.

www.normsystems.nl
Upstairs fotografie

Rob van de Vlierd van Upstairs Fotografie heeft al veel voor ons betekend afgelopen jaar. Via een netwerkbijeenkomst zijn wij tegen elkaar aan gelopen en hebben wij al meerdere malen voor de camera gestaan bij Upstairs Fotografie voor onze eigen huisstijl, website en andere communicatie uitingen. Onze klanten raden we Upstairs Fotografie van harte aan voor een zakelijke en/of privé fotoshoot. Bovendien hebben wij al een aantal mooie grafische opdrachten voor Rob mogen uitvoeren, zoals het ontwerpen van een kerstkaart, een flyer en een cadeaubon om een fotoshoot als cadeau te geven. Wat ons betreft een samenwerking die nog jaren zal duren!

www.upstairsfotografie.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SiS design, of een offerte opvragen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herhaal het nummer:
Captcha code
Verstuur
Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl