SiS design
Home > Portfolio

Portfolio

Alexandra’s Zoet - Huisstijl & website

Met passie voor voeding en kennis over gezondheid is Alexandra langzamerhand de taarten business ingerold. Ze maakt taarten met veel zorg, waarbij ze uitsluitend gebruik maakt van goede ingrediënten. Haar appeltaarten worden gemaakt van eigen onbespoten appels van de boomgaard! Daarnaast is ze bezig met een hele lijn suikervrije taarten. Heerlijk en eerlijk!

Via via zijn wij in contact gekomen met Alexandra om haar dienstverlening aan de buitenwereld te presenteren. Ze had al in gedachten wat ze wilde uitstralen door ons uitingen te laten zien die haar heel erg aansprak, zoals van inspiratiebron Nigella Lawson. Aan ons de eer om dit te vertalen naar diverse communicatie-uitingen voor Alexandra zelf met haar eigen stijl. Het logo heeft ze laten maken door een illustrator. Daarna konden wij aan de slag met de rest van de uitingen, bestaande uit visitekaartjes, stickers voor op taartendozen en de website. We hebben uiteindelijk een geheel eigen stijl weten te creëren die haar passie voor gezond eten en heerlijke taarten goed uitbeelden.

Bezoek de website >>

Alexandra Dummert - 22 oktober 2012

SiS design werkt snel en reageert goed op wat je vraagt. Ik ben heel tevreden over het werk dat jullie geleverd hebben. Onze samenwerking verliep makkelijk en vriendelijk. Wat ik vroeg werd gedaan. Jullie geven advies en houden goed in de gaten wat de klant wilt. Bedankt!

Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl