SiS design
Home > Portfolio

Portfolio

Baanfit - Beursmateriaal

In 2000 zijn is Baanfit als eerste in Nederland met een unieke en succesvolle formule gestart: de Baanfit methode!

Deze is gebaseerd op fysieke inspanning in combinatie met mentale coaching in de vrije natuur. Zowel de natuurbeleving als lichaamsbeweging zonder prestatiedruk zorgen voor de juiste balans tussen lichaam en geest. 

Ramon van Bergem van Baanfit kwam via een netwerkbijeenkomst op het strand van Bloemendaal bij ons terecht met de vraag diverse communicatie uitingen te ontwerpen voor de Goede Zakenbeurs in Hotel Haarlem Zuid. Enige haast was geboden, want we leerden elkaar 2 weken voor deze beurs kennen. Na snel schakelen stond Baanfit op de beurs met een opvallende beursstand, insteekmappen en flyers om bezoekers van de beurs te informeren over zijn diensten. Het drukwerk hebben we in samenwerking met Exposure Company gerealiseerd. Voor het realiseren van de beurwand hebben we Norm Systems ingeschakeld en is hier tevens een mooie samenwerking uit voortgevloeid.

Ramon van Bergem - 21 september 2011

SiS design en Anita perfect mee samengewerkt! Ze hebben voor mijn bedrijf een presentiewand ontworpen alsmede een insteekmap en flyer voor de Ondernemers2daagse in Haarlem op 20 en 21 september 2011. Ziet er erg professioneel uit!

Anita zorgde voor de onderlinge contacten en nam veel werk uit mijn handen. Ze was flexibel, initiatiefrijk en prettig in de communicatie en probeerde zoveel mogelijk mijn wensen te vertalen.

Ben erg tevreden en kan SiS design van harte aanbevelen! De spullen werden op de dag van beurs aangeleverd en ze hebben zelfs de moeite genomen de insteekmappen voor mij te vouwen. Klasse!

Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl