SiS design
Home > Portfolio

Portfolio

Cacheerbedrijf De Jong & CO - Huisstijl & website

Cacheerbedrijf de Jong & Co B.V. is van oorsprong een familiebedrijf dat sinds 1954 gespecialiseerd is in het verwerken van lampenkappenmaterialen voor de verlichtingsindustrie.

 

U kunt bij dit bedrijf onder andere terecht voor het cacheren (plakken) van textiel en papier op PVC-folie van diverse soorten, kleuren en maten. Na dit verwerkingproces is het materiaal geschikt voor vervaardiging van lampenkappen. Tevens leveren wij diverse uni-kleuren textiel (chintz) met bijbehorende afwerkingstape, onbewerkte PVC-folie en lijm (strip en vast).

Na jaren zonder een professionele huisstijl werd het voor hen hoog tijd dat er een goede en duidelijke identiteit ontworpen werd. Hiervoor hebben wij een herkenbaar logo en professionele huisstijl ontwikkeld, die bestaat uit visitekaartjes, briefpapier en factuurpapier. Tevens is er een website, gevelbord en verpakkingen voor diverse stoffen ontworpen en ontwikkeld. De huidige website dateert uit 2008, op het moment is er een geheel nieuwe website ontworpen met veel meer mogelijkheden om klanten beter de bedienen en potentiële klanten beter te informeren over de diensten die geleverd worden. De bouw en werkzaamheid van de website wordt gerealiseerd door Big men Lab. Deze nieuwe overzichtelijke website zal over een aantal weken online staan.

Bekijk huidige website >>

Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl