SiS design
Home > Portfolio

Portfolio

Weekendjeweg.nl - Diversen

Weekendjeweg.nl bestaat sinds 1999 en is marktleider in Nederland op het gebied van korte vakanties. Ook voor zakelijke overnachtingen, een weekendje weg of een stedentrip bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel op doordeweekse dagen als in het weekend.

ZinIn MAGAZINE
In samenwerking met Bookit (o.a. WeekendjeWeg.nl) is het online magazine ZinIn opgericht. Er zijn er inmiddels verschillende verschenen, voor Vlaanderen en de Ardennen. SiS design is verantwoordelijk voor zowel de vormgeving als de realisatie van het magazine. Duik in het magazine en laat u verleiden door Vlaanderen en de Ardennen!

Bewust op reis website
In 2010 hebben we het ontwerp voor de Bewust op reis website gemaakt en is de website ontwikkeld door Big men Lab. Met het label “Bewust op Reis’ kiest men voor onbezorgd genieten van een duurzamer toerisme in Nederland. Bij de website was het belangrijk dat het duurzame karakter duidelijk naar voren zou komen. Dit hebben we gecreëerd door bepaalde kleuren te gebruiken en de juiste beelden voor de website te selecteren.

Natalie Zwart - 28 juli 2010

Als eigenaren van SiS stellen zij zich professioneel op en denkt mee met de wensen van de organisatie. De opdrachten worden snel uitgevoerd en binnen het budget en planning opgeleverd. De communicatie verloopt soepel en er vinden geregeld status updates/ tussentijdse opleveringen plaats waarbij evt. feedback goed wordt doorgevoerd.

Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl