SiS design
Home > Referenties

Referenties over SiS

Wat zeggen andere over SiS?

SiS design vindt het zeer belangrijk om projecten tot een goed resultaat te brengen en hierbij onze klanten tevreden te houden met onze diensten. Daarbij hechten wij veel waarde aan hoe onze klanten het traject met ons ervaren en hoe zij het uiteindelijke eindresultaat beoordelen.

Hieronder een aantal referenties van onze klanten en samenwerkingspartners:

Kim Vrij - The Bloggeristas
16 juni 2015

Super snelle service, er is van meet af aan rekening gehouden met mijn budget en ik ben dik tevreden met het resultaat!

Bedankt SIS en stagiaire ♥

San Han en Marike Groenendijk - Stofwisselkracht
4 maart 2014

Wat zijn wij blij dat we Anita en Carlijn zijn tegengekomen! Wij vinden het belangrijk dat onze stichting een herkenbare, professionele, energieke, vrolijke maar ook serieuze uitstraling heeft. Wij  ontvangen veel positieve reacties op de logo's, flyers, posters die SiS design voor ons bedenkt en ontwerpt. Wij zijn heel blij dat SiS design ons omarmd heeft als goed doel en kijken uit naar toekomstige samenwerking en creaties!

Marco Stijnman - Dema Sport & Health
17 februari 2014

Ik laat onder andere altijd mijn visitekaartjes drukken via SiS design. De prijs/kwaliteit is erg goed en Anita en Carlijn proberen het ontwerp altijd te verbeteren. Ze denken graag met me mee over aanpassingen van mijn bijvoorbeeld mijn logo, zodat het ontwerp een mooie uitstraling krijgt.

Sylvia Ollarbe - Beauty Aspect
30 januari 2014

Ik ben net gestart met mijn bedrijf Beauty Aspect. Ik wist precies wat ik wilde voor mijn bedrijf, maar wist totaal niet hoe ik dit moest vertalen naar de markt.
Tijdens het eerste gesprek met de zusjes heb ik uitgelegd wat ik wilde uitstralen en was natuurlijk heel benieuwd naar hun ontwerpen.
In een korte tijd zijn mijn ideeën omgetoverd in fantastische visitekaartjes, flyers, website, Facebook header en logo!
Wat ik erg prettig vind, is dat ze altijd goed bereikbaar zijn, snel reageren op e-mails en telefoontjes en ook nog erg attent zijn! Ik zal Anita en Carlijn bij ieder bedrijf aanbevelen die een creatieve "touch" nodig hebben!
Heel fijn om met jullie samen te werken.

Alemke & Richard Greving - Academas
25 november 2013

Academas Sport & Fysiotherapie heeft de professionaliteit en creativiteit van de SiSters met succes ervaren. SiS sesign heeft op ons verzoek een nieuwe huisstijl en diverse marktuitingen voor ons naar tevredenheid ontwikkeld. Daarnaast zijn zij een goede ondersteuning in diverse communicatieprojecten van ons bedrijf. Zeg wat je doet en doen wat je zegt is bij SiS design zeker van toepassing. Wij kijken terug op een succesvolle samenwerking.

Victor en Eugenie Mion - VM Corporation
26 juni 2013

"We hebben de Sisters leren kennen als een aanvullend duo voor onze ideeën. Zij weten onze hersenspinsels om te zetten in een concrete vormgeving. Dat wat wij voelen, ervaren en willen uitstralen zetten zij om in een huisstijl om trots op te zijn, een vouwfolder die precies doet wat de klant nodig heeft en een "kleurenwaaier" die ons product portfolio tot zijn recht laat komen. Kortom, de Sisters en VM Corporation hebben een zeer succesvolle én prettige samenwerking." 

Rob v.d. Vlierd - Upstairs fotografie
20 juni 2013

SiS design heeft voor Upstairs Fotografie een aantal prachtige ontwerpen gemaakt, waaronder een cadeaubon en een brochure voor makelaardij fotografie.

Goed promotie materiaal is belangrijk voor het bedrijf en dat heeft SiS design goed door.

Het directe contact met de zusjes is ook fijn om je wensen uiteen te zetten.

Marjolein Costers - Lux Advocaten
15 mei 2013

LUX Advocaten heeft SiS design ingeschakeld voor het ontwerpen van een logo, briefpapier en visitekaartjes. We zijn erg tevreden over het resultaat en de geleverde diensten. Geen moeite was te veel en er werd gewerkt met oog voor detail. Wij kunnen SiS design aan iedereen aanbevelen!

Eric Vegers - Eric Vegers Consultancy
10 mei 2013

SiS design heeft mij op een zeer professionele wijze ondersteund bij het bedenken, ontwerpen en vormgeven van mijn logo en bijbehorende huisstijl. Anita is in staat geweest om met een grote mate van creativiteit en vakkundigheid mijn idee, visie en karakteristieken te integreren in deze huisstijl. Dit alles in een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Iris v.d. Beld - Science for Health
29 maart 2013

Het werd tijd om onze communicatiemiddelen eens in een nieuw maar herkenbaar jasje te steken. ‘Out of the box, maar niet te ver weg van de huidige guidelines’, was hierin onze boodschap voor SiS design. En dat is gelukt! Bij de eerste opzet, was mijn reactie: ‘Ja, dat is nu precies wat ik wilde!’ Heel verfrissend zo’n nieuwe blik met een behoorlijke portie creativiteit, eigen initiatief en heel belangrijk: zonder de huidige briefing uit het oog te verliezen! Het is dan ook niet voor niks, dat SiS design meteen heeft kunnen doorpakken voor het ontwerpen van een nieuwe advertentie, flyers, presentaties en een geheel nieuwe beursstand. Maar ik ga het hier voorlopig nog niet bij laten! Er ligt alweer een nieuwe opdracht voor ze klaar.

Alexandra Dummert - Alexandra’s Zoet
22 oktober 2012

SiS design werkt snel en reageert goed op wat je vraagt. Ik ben heel tevreden over het werk dat jullie geleverd hebben. Onze samenwerking verliep makkelijk en vriendelijk. Wat ik vroeg werd gedaan. Jullie geven advies en houden goed in de gaten wat de klant wilt. Bedankt!

Greg Prizmic - Barter Your Business
6 september 2012

De zusjes van SiS design, Anita en Carlijn zijn in mijn optiek 2 dames met focus en die boven de business zitten. Daarnaast zijn het prettige dames om mee samen te werken, doen wat je belooft vind ik bij ze passen.

Als deelnemers van Barter Your Business gaan ze pro-actief op zoek naar business, het is wat je van een ondernemer hoopt die in het systeem actief is.

Voor mij heeft anita een uitstekend powerpoint in elkaar gezet, die ik kon gebruiken bij een investeerders pitch. Waarvoor dank!

Inge Heetveld - Espanu
15 maart 2012

SiS design (Carlijn en Anita Coljee) maakte onlangs het grafisch ontwerp voor de nieuwe website van Españu Global (www.espanu.nl). Daarnaast hebben ze het vernieuwde logo van Españu Global en nieuwe visitekaartjes ontwikkeld. Ze hebben dit geweldig gedaan, zowel in de manier waarop ze werken als het uiteindelijke resultaat! In een eerste bijeenkomst reflecteerden we samen de ideeën voor het ontwerp. Carlijn & Anita hebben goed geluisterd naar mijn wensen en vervolgens kwamen ze met een mooi ontwerp voor de website, logo en visitekaartjes. De communicatie ging vlot, als ik iets wilde was het gemakkelijk om contact met ze te leggen. Ze zijn punctueel en houden zich aan hun beloften. Ik kan daarom Carlijn en Anita bij iedereen aanbevelen die een professioneel advies en ondersteuning in de grafische vormgeving wenst te hebben.

Belangrijkste kwaliteiten:
Geweldige resultaten, Waar voor uw geld, Creatief
Arjan Maas - Exposure Company
14 maart 2012

Wij werken al geruime tijd samen met SiS design tot groot genoegen en volle tevredenheid. Opvallend zijn de snelle afhandeling, zeer prettige omgang en professionele samenwerking. Het ontwerp is altijd naar volle tevredenheid. Daarnaast wordt er snel en accuraat gewerkt waardoor een goede prijs/kwaliteitsverhouding ontstaat.

Belangrijkste kwaliteiten:
Geweldige resultaten, Waar voor uw geld, Op tijd
Ramon van Bergem - Baanfit
21 september 2011

SiS design en Anita perfect mee samengewerkt! Ze hebben voor mijn bedrijf een presentiewand ontworpen alsmede een insteekmap en flyer voor de Ondernemers2daagse in Haarlem op 20 en 21 september 2011. Ziet er erg professioneel uit!

Anita zorgde voor de onderlinge contacten en nam veel werk uit mijn handen. Ze was flexibel, initiatiefrijk en prettig in de communicatie en probeerde zoveel mogelijk mijn wensen te vertalen.

Ben erg tevreden en kan SiS design van harte aanbevelen! De spullen werden op de dag van beurs aangeleverd en ze hebben zelfs de moeite genomen de insteekmappen voor mij te vouwen. Klasse!

A.C.M. v.d. Weijden - Abvakabo/FNV
21 oktober 2010

Voor de verkiezingen van de Ondernemingsraad in het A.M.C. heeft SiS design verkiezingscampagne materiaal gemaakt voor de ABVAKABO. Het geheel was zeer verzorgd en actueel. Pakkende posters, zakdoekjes met een goede tekst en foto's, bekeuringen i.v.m. de parkeerproblematiek, en een speciale verkiezings website. De fractie van de ABVAKABO was zeer tevreden!

Petra Reek - IK-werk coaching
27 september 2010

Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Carlijn en haar 'sis' Anita. Ik heb SIS-design ingehuurd om een huisstijl te ontwerpen en een website te bouwen voor mijn coachings- en trainingspraktijk IK-werk. Het eindresultaat is echt schitterend geworden! Het heeft precies de uitstraling gekregen die ik voor ogen had: professioneel, zakelijk, helder en fris. Ze hebben echt goed geluisterd naar wat ik wilde en mijn wensen vertaald naar een mooi én functioneel totaalconcept. Elke afspraak zijn ze nagekomen en dat heb ik zeer gewaardeerd. Ideaal ook dat ik nu zelf de teksten van mijn website kan aanpassen. Ik kan SIS-design echt van harte aanbevelen aan iedereen die één adres zoekt voor het ontwerpen van een huisstijl én het bouwen van een bijpassende website!

Belangrijkste kwaliteiten:
Aangenaam, Waar voor uw geld, Op tijd
Natalie Zwart - Weekendjeweg.nl
28 juli 2010

Als eigenaren van SiS stellen zij zich professioneel op en denkt mee met de wensen van de organisatie. De opdrachten worden snel uitgevoerd en binnen het budget en planning opgeleverd. De communicatie verloopt soepel en er vinden geregeld status updates/ tussentijdse opleveringen plaats waarbij evt. feedback goed wordt doorgevoerd.

Erik Holdorp - Big men Lab
17 juli 2009

SiS design is een creatief bedrijf met een flinke dosis doorzettingsvermogen, wat goed aansluit bij onze werkwijze en dus een fijn bedrijf is om mee te mogen werken!

Toos van der Weijden - Dorpshuis De Vijf Bogen
16 juni 2009

Dorpshuis De Vijf Bogen in Baambrugge heeft SiS design benadert om een nieuwe huisstijl te ontwerpen. Dit is een mooi geheel geworden van briefpapier tot visitekaartjes, maar ook A3 posters en mooie duidelijke folders. Wij zijn zeer tevreden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SiS design, of een offerte opvragen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herhaal het nummer:
Captcha code
Verstuur
Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl