SiS design
Home > Wat doet SiS > Brochure

Wat doet SiS

Brochure

Net als een flyer en folder is een brochure een gedrukt medium wat vaak ingezet wordt als communicatiemiddel. Het enige grote verschil is dat een brochure meer pagina's heeft en de informatie uitgebreider en diepgaander is beschreven. Een brochure wordt doorgaans aan een ontvanger gegeven die meer geïnteresseerd is in een dienst of product en daarbij ook verder in een aankoopproces is dan iemand die een folder ontvangt.

Wilt u een professioneel ontwerp voor een brochure om uw klanten beter te informeren en beter te overtuigen in het aankoopproces? SiS design realiseert dat graag voor u! We horen hier graag uw wensen aan voor de brochure. Wat is het doel van de brochure? Waar wilt u de brochure uitdelen? Wat is de doelgroep? Dit zijn enkele handvaten waarmee wij aan de slag kunnen gaan om een brochure te ontwerpen die past bij de dienst of product die u wilt promoten.

Een brochure kan erg variëren qua oplage en grootte. U kunt bij SiS design een op maat gemaakte offerte opvragen voor het design en tevens drukwerk van de brochure.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SiS design, of een offerte opvragen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herhaal het nummer:
Captcha code
Verstuur
Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl