SiS design
Home > Wat doet SiS > Folder ontwerp

Wat doet SiS

Folder ontwerp

Uit diverse onderzoeken blijkt dat Nederlanders nog steeds van folders houden. Het gebruik van internet en social media stijgt nog steeds, maar een huis-aan-huisfolder blijft een belangrijk communicatiemiddel. Een opvallend folder ontwerp is hierbij uitermate belangrijk. Met een sterke actie kunt goed meten wat het effect is geweest van de folder. U kunt contact met SiS design opnemen om de mogelijkheden te bespreken van een reclamefolder, om hiermee de doelgroep op de juiste manier aan te spreken.

Misschien is het leuk om een leuke actie hier aan te hangen met als doel meer omzet te behalen voor u. De folder hoeft natuurlijk niet alleen huis-aan-huis verspreid te worden, de folder kan ook gebruikt worden op een beurs, op bepaalde plekken neergelegd worden waar de doelgroep zich bevindt en zo zijn er nog tal van andere mogelijkheden om uw folder te verspreiden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SiS design, of een offerte opvragen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herhaal het nummer:
Captcha code
Verstuur
Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl