SiS design
Home > Wat doet SiS > Huisstijl ontwerp

Wat doet SiS

Huisstijl ontwerp

Een uniek ontwerp voor uw huisstijl is in deze tijd onmisbaar. Een complete huisstijl bestaat uit: een logo ontwerp, een ontwerp voor de visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Met dit alles kunt u zich visueel presenteren, onderscheiden van concurrenten en is dit vaak een belangrijke kennismaking met potentiële klanten.

De zusjes van SiS design hebben jarenlang ervaring met het ontwerpen van huisstijlen. Voorbeelden hiervan kunt u terug vinden in ons portfolio. Hoe gaat SiS design te werk?

Voorafgaand wordt eerst een logo ontwerp gerealiseerd. Dit kunnen wij uiteraard ook verzorgen voor u. Misschien heeft u al een logo en wilt u alleen een huisstijl ontwerp? Ook dat is mogelijk. Als voortraject zullen we ons eerst inlezen in het bedrijf en/of u als opdrachtgever.

De identiteit van het bedrijf zal hierbij duidelijk naar voren moeten komen door de combinatie van beeld, vormen en tekst. Wilt u een strakke, een sierlijke uitstraling of misschien past een zakelijke huisstijl beter bij uw bedrijf? SiS design hoort graag uw wensen aan en creëert uw perfecte huisstijl. Naast het ontwerp van de huisstijl kunnen wij het drukwerk ook voor u realiseren, zodat het gehele traject voor u wordt verzorgd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SiS design, of een offerte opvragen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herhaal het nummer:
Captcha code
Verstuur
Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl