SiS design
Home > Wat doet SiS > Logo ontwerp

Wat doet SiS

Logo ontwerp

Voor het ontwerpen van een logo bent u bij SiS design aan het juiste adres.  Aan de hand van uw wensen en ideeën zullen we samen met u de koers bepalen voor het design van een uniek logo. U krijgt niet één logo design, maar meerdere logo ontwerpen (minimaal drie) waar u een keuze uit kunt maken. Vanuit deze keuze gaan we het logo helemaal naar uw specifieke wensen aanpassen (maximaal drie correctierondes), totdat u helemaal tevreden bent over het logo ontwerp. Met het logo ontwerp kunnen we vervolgens een gehele huisstijl (visitekaartjes, briefpapier en enveloppen) voor u ontwikkelen en uiteindelijk ook het drukwerk, zodat u met een professioneel logo en unieke huisstijl uw bedrijf of diensten kunt gaan promoten.

U heeft al een logo ontwerp, maar het sluit niet meer aan bij de huidige tijd of wilt er misschien een revisie op? Ook voor het restylen van een verouderd logo kunt u bij ons terecht.  Graag bespreken we uiteraard eerst uw wensen om erachter te komen wat u voor ogen heeft. Neem contact op voor een afspraak.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SiS design, of een offerte opvragen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herhaal het nummer:
Captcha code
Verstuur
Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl