SiS design
Home > Wat doet SiS > Magazine

Wat doet SiS

Magazine

Wilt u uw relaties eens op een andere manier informeren dan via een standaard mailing per post of e-mail? Heeft u wel eens gedacht aan een uniek magazine van uw bedrijf met leuke nieuwtjes, opvallende informatie of misschien medewerker van de maand? Een uniek en onderscheidend magazine ontwerp is daarbij uitermate belangrijk. SiS design heeft jarenlang ervaring in het ontwerpen van magazines, voor zowel drukwerk magazines als online magazines. Bekijk eens het online magazine van Weekendjeweg.nl als voorbeeld.

Wij ontwerpen uiteraard niet alleen zakelijke magazines, maar een persoonlijk of promotioneel magazine is ook mogelijk. Hiervoor kan eigen beeldmateriaal gebruikt worden. Wij werken tevens met een uitgebreide beeldbank, waardoor het ook mogelijk is dat wij de beelden voor u aanschaffen.

Een magazine is in diverse formaten en oplages mogelijk, daarom kunt u bij ons een op maat gemaakte offerte opvragen, helemaal toegepast op uw wensen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SiS design, of een offerte opvragen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herhaal het nummer:
Captcha code
Verstuur
Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl