SiS design
Home > Wat doet SiS > Starter

Wat doet SiS

Startende ondernemer?

Compleet huisstijlpakket (incl. ontwerp logo, briefpapier en enveloppen) voor een goede start tegen een zeer lage prijs!

Gaat u een eigen onderneming beginnen? Of bent u al van start gegaan met uw eigen bedrijf? Als starter moet u ontzettend veel regelen, daarbij komen vaak kosten die u niet heeft voorzien. Dat geldt ook voor het realiseren van een huisstijl. Dit wordt vaak gezien als extra kostenpost, terwijl het hebben van een professioneel logo en daarbij aansluitende huisstijl (visitekaartjes, briefpapier en enveloppen) onmisbaar zijn voor u als startende ondernemer.


Met een professionele huisstijl kunt u zich als starter professioneel presenteren, onderscheiden en meer klanten werven. Met als doel meer omzet te realiseren en een groter netwerk op te bouwen! Daarbij zorgt een professionele huisstijl ervoor dat uw bedrijf opvalt, interesse wekt en de doelgroep aanspreekt. Een krachtige huisstijl en overzichtelijke website zorgt ervoor dat klanten voor u kiezen en niet voor de concurrent.

SiS design maakt het u als startende ondernemers heel makkelijk! We bieden voor dé zeer lage prijs vanaf € 499 een gehele huisstijl, bestaande uit een logo en huisstijl ontwerp (o.b.v. een template) en drukwerk van visitekaartjes, enveloppen en briefpapier! Daarnaast kunnen wij u ook nog een website aanbieden vanaf € 149 per jaar incl. domeinnaam en e-mailadres. Ook kunnen wij u helpen meer bekendheid te genereren in een bepaalde omgeving door een advertentie te plaatsen in een huis-aan-huiskrant. Dit is al mogelijk vanaf tientallen euro’s.

Neem eens contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken om een vliegende start met maken met uw bedrijf!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SiS design, of een offerte opvragen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herhaal het nummer:
Captcha code
Verstuur
Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl