SiS design
Home > Wat doet SiS > Websites

Wat doet SiS

Websites

Een toegankelijke website is in dit digitale tijdperk onmisbaar. Daarbij is het belangrijk dat een website professioneel oogt, de doelgroep aanspreekt, aansluit bij de huisstijl, om zo een betrouwbare indruk achter te laten. Tevens is het belangrijk dat informatie snel vindbaar is, zodat de bezoeker gemakkelijk contact met u op kan nemen. Wanneer een potentiële klant een website bekijkt en iets niet meteen kan vinden of de website te lang laadt kan de potentiële klant zijn interesse verliezen. Dat is zonde! Zo zijn er nog tal van zaken waar een goede website aan moet voldoen. Een goede website biedt ook vele voordelen: u bent altijd bereikbaar, men kan via een website sneller, eenvoudiger en goedkoper informatie vergaren en (mits mogelijk) aankopen doen of een dienst aanvragen. Daarbij kunt u de website zelf gemakkelijk up-to-date houden.

Heeft u nog geen website of bent u niet meer tevreden over uw huidige website? SiS design helpt u graag.

Een website is er ook in verschillende soorten maten: een simpele website met alleen belangrijke informatie en een contactformulier, een website met een webshop, een website met een forum, blogs, etc. Denk ook aan een website met diverse rekenmodules of agenda’s. U kunt het zo gek niet bedenken. Ook in het ontwerpen en realiseren van websites in samenwerking met onze webbouwer hebben wij jarenlang ervaring. Bekijk ons portfolio eens om te zien welke websites wij hebben gemaakt. Spreekt het u aan? Neem dan contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Heeft u geen groot budget, maar wilt u wel een professionele website die aansluit bij uw huisstijl? Ook dan bent u bij SiS design aan het juiste adres. Wij werken namelijk op basis van unieke website ontwerpen, maar hebben ook een aantal templates ontwikkeld om startende ondernemers of ondernemers met niet zoveel budget te voorzien van een mooie website om uw bedrijf/product professioneel te presenteren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over SiS design, of een offerte opvragen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herhaal het nummer:
Captcha code
Verstuur
Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl