SiS design
Home > Wie is SiS

Wie is SiS

De zussen Carlijn en Anita Coljee

SiS design bestaat uit de zussen Carlijn en Anita Coljee. SiS design is gevestigd in Haarlem en in 2009 opgericht. Wij vormen de juiste combinatie voor al uw communicatie. Deze combinatie wordt gevormd door onze kennis van verschillende vakdisciplines, de werkervaring die we afgelopen jaren hebben opgedaan, ons brede en zakelijke netwerk, het feit dat we zussen zijn en de unieke samenwerking die hieruit voortvloeit. SiS design is gespecialiseerd in het bedenken van verrassende concepten, het creëren van pakkende huisstijlen, grafische vormgeving, DTP en websites. Hierbij wordt gestreefd naar creatieve uitdagingen, waarbij professionaliteit en betrokkenheid de leidraad vormen.

sis.jpgDaarbij vormen onze partners een belangrijk onderdeel van onze werkwijze om zo een breed scala aan diensten aan onze klanten aan te kunnen bieden.

Bekijk eens wat onze klanten over ons zeggen op de pagina referenties of bekijk ons werk in het portfolio.

U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Schipholweg in Haarlem voor een kop koffie en een roze koek om uw wensen te bespreken of gewoon eens kennis te maken met de creatieve zusjes.

Wij hopen u uiteraard van dienst te kunnen zijn met onze creatieve diensten!


Meer informatie?

Wilt u meer weten over SiS design, of een offerte opvragen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Herhaal het nummer:
Captcha code
Verstuur
Werk van SiS
Referenties SiS
Petra van Reek - Ik Werk
"Met heel veel plezier heb ik de afgelopen maanden samengewerkt met Anita en haar 'sis' Carlijn...
Starter?
Lees meer Net een bedrijf gestart of
bent u dat van plan?
Dan helpen wij u met veel plezier
aan een logo, huisstijl en/of website
voor een speciaal tarief!
SiS design • Mollerusweg 82, 2031 BZ Haarlem • 023 - 20 22 055 • info@sis-design.nl